Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες

Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης

Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2008-09 δύο Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στην επιστήμη της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, τα οποία απονέμουν Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.):

  • στα Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ: 2710 372162)
  • στην Επιστήμη Υπολογιστών (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ: 2710 372169).

Επίσης, το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών συμμετέχει στα εξής διατμηματικά και διιδρυματικά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών:

  • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διαστημική Επιστήμη, Τεχνολογίες και Εφαρμογές (Space Science, Technologies and Applications), από το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ: 2710 372169)
  • Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) στα Υπολογιστικά χρηματοοικονομικά, από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ: 2710 372169)
  • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο  "Επιστήμη δεδομένων/Data science", σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος” Π.Μ.Σ. (e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ: 210 650 3204)
  • ΔΠΜΣ στην "Διαστημική Επιστήμη, Τεχνολογίες και Εφαρμογές"
  • Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών προσφέρουν ΠΜΣ στην "Διαστημική Επιστήμη, Τεχνολογίες και Εφαρμογές". Αιτήσεις υποψηφιότητας για το ακ. έτος 2018-19 έως την 6η Ιουλίου 2018. Υποβολή αιτήσεων (http://space.uop.gr/applyonline)| Περισσότερες πληροφορίες (http://space.uop.gr)>>